Відкривати громадське харчування в районі історичної забудови у Львові — це завжди складне завдання. Старовинні будівлі досить тісні та розмістити кухню з харчовим складом ресторану на одному рівні із залом для відвідувачів — це практично нереально. Тому розміщення кухні в підвальному приміщенні — часте явище. Але у зв'язку з цим з'являються нові труднощі з відвантаженням продуктів на склад.
Саме з такою проблемою до нас звернувся представник одного з львівських ресторанів. І в нас є таке рішення — тротуарний підйомник. Це гідравлічний ліфт із ґратчастою огорожею, який дозволив "з'єднати" підвал із вулицею. Тож після відвантаження продуктів із машини на платформу вантажного підйомника, вже за 40 секунд вони потрапляють на складський поверх.