До нас звернулися представники однієї з кондитерських фабрик Харкова. Їм потрібно було модернізувати процеси на підприємстві, а саме — перестати вручну підіймати мішки з мішком на виробничий поверх. Раніше це робили кілька співробітників фабрики, а проходити їм потрібно було досить крутими сходами. Це було довго, важко і навіть небезпечно для здоров'я працівників і цілісності вантажів.
Ми запропонували встановити стійковий вантажний підйомник для пекарні, із запасом вантажопідйомності в 1000 кг. На платформі можна розмістити цілий піддон мішків з борошном і підняти всю партію за кілька хвилин, а раніше на розвантаження машини з сировиною для пекарні витрачалося не менш ніж година. Завдяки встановленню стійкового підйомника вдалося не тільки прискорити протікання всіх процесів на харчовому виробництві, а й знизити навантаження на персонал і цілком поліпшити логістичний ланцюжок підприємства.