You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Підйомник для кафе та ресторану

Ресторанні підйомники — рішення, розроблене спеціально для закладів громадського харчування та інших об'єктів HoReCa. Являє собою малий вантажний ліфт для їжі та посуду. Такі підйомники виготовляємо з нержавіючої сталі, що відповідає чинним санітарним нормам.
від 150 000 грн.
Ресторанні підйомники

Переваги ресторанних підйомників

  • Зручна кабіна з висувними полицями
  • Високий рівень надійності
  • Відповідність усім чинним вимогам і нормам
  • Простий і швидкий монтаж обладнання
  • Низьке енергоспоживання та рівень шуму
  • Широкий діапазон модифікацій

Технічні характеристики

Вантажопідйомність кг до 500
Висота підйому м до 15
Швидкість руху ліфта м/сек 0,5
Кількість поверхів/зупинок   2
Система підйому Гідравлічна
Виконання

Нержавіюча сталь

Сталь з порошковим фарбуванням

Підбір вантажного підйомника

Зв'язатися з менеджером

Богдан Мединський

+38 (‎050) 320-76-00

+38 (056) 785-79-00

ВИРОБНИЦТВО ПІДЙОМНИКІВ
 
Доставка та оплата
 
ЗБІРКА І МОНТАЖ
 
Креслення підйомників

Виробництво ресторанних підйомників в Україні

Головний цех
Програмований плазморіз
Збірка підйомника
Полірування огорож

Виготовляємо харчові ліфти для кафе та ресторанів на сучасному виробництві Forstor Industry в місті Дніпрі. Вся продукція виготовляється в суворій відповідності до ТУ У 28.2-41922252-002:2018 "Підіймальні платформи FORSTOR. Технічні умови"

Виконуємо повний цикл виробництва: від проєктування та розробки обладнання, до монтажу та пусконалагодження підйомника на об'єкті замовника. Кожен ліфт харчовий нашого виробництва супроводжується повним пакетом документації, включно з паспортом і гарантією.

Нам довіряють

Rozetka
Zeppelin Ukraine
Kiddisvit
weichai
ПУМБ
Цитрус

Особливості ресторанних ліфтів

При виготовленні міні ліфтів для ресторанів і кафе використовується тільки нержавіюча сталь. Вона має хороші показники корозійної стійкості та в'язкості. У сукупності з високими механічними характеристиками, така конструкція ліфта повністю відповідає санітарно-гігієнічним вимогам до харчових підприємств.

Підйом кабіни ліфта для їжі здійснюється гідравлічним циліндром, який під'єднаний до силового блоку. Конструкція такої системи досить проста у виробництві, що робить гідравлічні ресторанні підйомники економічно вигіднішими за класичні тросові ліфти.

З усіх питань звертайтеся до відділу продажів підйомного обладнання Форстор. Телефонуйте за телефонними номерами, які вказані на цій сторінці або надсилайте свою заявку нам на пошту. Наші менеджери проконсультують вас з усіх питань щодо вибору і купівлі ресторанного підйомника. Усі заявки обробляємо протягом одного робочого дня.