Клієнт з Харкова довго моніторив ринок виробників складського обладнання України, в пошуках надійного постачальника палетних стелажів. Але саме ми змогли запропонувати найефективніше рішення з оснащення харчового складу. Завдання стояло не зовсім типове. Річ у тім, що складське приміщення розділене на три зони: головний зал, холодильна камера і морозильна камера. На кожній ділянці потрібно було встановити палетні стелажі. При цьому в морозильній камері постійна температура витримується в діапазоні 15-18 градусів нижче нуля.
Ми розробили складську систему з урахуванням усіх особливостей приміщення. В основному залі та морозильній камері поставили палетні стелажі з 4 ярусами зберігання (3 + підлога). У холодильну камеру — невелику систему двоярусних стелажів на 36 палетомісць. Загальна щільність зберігання складу склала 1680 ПМ.