До нас звернувся представник одного з українських м’ясокомбінатів із задачею — розробити ефективне рішення для покращення логістики на виробництві. В рамках проєкту ми запропонували встановлення двох ножичних підйомників, розроблених з огляду на особливості м'ясопереробного виробництва. Вже на етапі розробки ми взяли до уваги високі вимоги щодо санітарних та гігієнічних норм, які діють на харчовому виробництві.
Рами підйомників виконані з оцинкованої сталі, що забезпечує високу стійкість до корозії та інших агресивних впливів. Огорожа та платформа виготовлені з харчової нержавіючої сталі. Даний тип підйомників дозволяє оптимізувати перевантажувальні процеси на підприємстві, знижуючи навантаження на персонал і прискорюючи обробку вантажів.