You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Як ми підвищуємо ефективність бізнесу?

05-02-2021

Реалізовані проєкти Форстор — найкращий доказ ефективності наших рішень.

Шлях до мінімізації витрат і підвищення прибутку бізнесу незмінно лежить через оптимізацію його складських і виробничих процесів.

І наше завдання — розробити і реалізувати індивідуальний проєкт, який дозволить клієнту отримати ефективний склад, що працюватиме як годинник.

На прикладі трьох наших кейсів, реалізованих у 2020 році, ми наочно покажемо — як наше обладнання допомагає оптимізувати складську логістику в різних сферах бізнесу.

Ножичний підйомник для складу автохімії

Ножничный подъемник для склада автохимии

Змонтований у приямку підйомник, який опускається на один рівень з підлогою складу, не заважаючи пересуванню техніки. Після його установки процес завантаження/розвантаження машин з продукцією істотно полегшився.

Детальніше про проєкт → 

Вантажні підйомники на виробництво пластикових пломб

Грузовые подъемники на производство пластиковых пломб

Вирішили завдання незалежного транспортування вантажів на другий і третій поверх виробничого приміщення. Для цього ми встановили 2 підйомника: ножичний всередині будівлі, і стійковий із зовнішнього боку, що дозволило піднімати вантажі відразу на обидва поверхи без затримок.

Детальніше про проєкт → 

Мезонін для постачальника ручного інструменту

Мезонин на склад расходных материалов

Оптимізували склад під зберігання великого асортименту штучних вантажів: наш двоповерховий мезонін на базі палетних стелажів збільшив ефективність використання приміщення у 5 разів.

Детальніше про проєкт → 

За посиланнями вище, ви можете дізнатися подробиці кожного проєкту. А якщо у вас з'явились питання — звертайтеся у відділ продажу заводу Форстор Індастрі. Ми готові впоратися із завданням будь-якої складності, незалежно від сфери діяльності вашого підприємства.