You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Нова модель електровізка Toyota BT LWI160 Li-ion вже на складі

02-02-2021

Укомплектуйте свій склад компактним та функціональним електровізком за вигідною ціною! Замовляйте складську техніку преміум класу у офіційного дилера, зі швидкою доставкою по всій Україні.

Пропонуємо новинку від лідера ринку складської техніки — електровізок Toyota BT LWI160 Li-ion вантажопідйомністю 1600 кг.

Характерна риса самохідного візка — вбудований літій-іонний акумулятор, завдяки чому корпус моделі отримав максимально компактні габарити, а процес зарядки полегшився: не потрібно витягувати батарею і переносити в спеціально обладнану для цього кімнату.

Маневрений, надійний і простий в управлінні електровізок знадобиться для навантажувальних/розвантажувальних робіт на невеликому складі, в супермаркеті, а також його можна використовувати всередині вантажного автотранспорту.

Якщо ви шукали недорогий в обслуговуванні, компактний варіант самохідного візка для складу або магазину — поспішайте оформити замовлення, адже кількість візків на складі обмежена! Також ви можете подивитися всі доступні для продажу моделі електричних візків Тойота на цій сторінці